Gambar Kamus Online

Kamus online pikeun Kids kalawan Gambar

Kotektak ku kategori

sato
panerapan
awak Bagian
baju
kadaharan
kajadian
imah
nomer
sakola
olahraga
hal
tempat

sato

Sato, Pets

Sasatoan% 20AND% 20PETS 19 Sato, Pets sasatoan

Birds

serangga

Manuk% 20AND% 20INSECTS 6 Manuk, Serangga sasatoan

Ladang, tegalan Sato

THE% 20FARM% 20AND% 20FARM% 20ANIMALS 9 Ladang, Ladang Sato sasatoan

Lauk, Laut Sato,
réptil

Lauk% 2C% 20SEA% 20ANIMALS% 2C% 20AND% 20REPTILES 13 Lauk, Laut Sato, Réptil sasatoan

panerapan

apartemen

THE% 20APARTMENT% 20BUILDING apartemen tempat english ngaliwatan gambar

Rupa PERUMAHAN
komunitas
Jenis% 20OF% 20HOUSING% 20AND% 20COMMUNITIES tipe PERUMAHAN AND komunitas nempatkeun english ngaliwatan gambar
lembaga komunitas

Komunitas% 20INSTITUTIONS Komunitas lembaga tempat english ngaliwatan gambar

awak Bagian

awak manusa

awak manusa body1 Asasi Manusa: Awak, Kepala, Panon, Hand, Foot; Internal organ jalma english ngaliwatan gambar

Raray, Rambut

kulawarga Tangkal

kulawarga% 20tree 3 kulawarga Tangkal barudak kamus

Umur - fisik Pedaran

Jalma% 20AND% 20PHYSICAL% 20DESCRIPTIONS Jaman fisik Pedaran jalma english ngaliwatan gambar

fisik Amérika
émosi

Ngajéntrékeun% 20PHYSICAL% 20STATES% 20AND% 20EMOTIONS ngajéntrékeun fisik Amérika jeung émosi jalma english ngaliwatan gambar

ngajéntrékeun Rambut

Ngajéntrékeun% 20Hair% 201 ngajéntrékeun jalma Rambut english ngaliwatan gambar

baju

masalah pakean
Pakean% 20PROBLEMS% 20AND% 20ALTERATIONS masalah pakean jeung ALTERATIONS hal english ngaliwatan gambar
Baju sapopoé

Pakean Sapopoé baju hal english ngaliwatan gambar

latihan pakean
OUTERWEAR latihan pakean jeung OUTERWEAR hal english ngaliwatan gambar
SLEEPWEAR, baju jero

SLEEPWEAR% 20AND% 20UNDERWEAR SLEEPWEAR, baju jero, footwear hal english ngaliwatan gambar

kadaharan

Deli, beku pangan,
pangan snack
Deli% 2C% 20FROZEN% 20FOODS% 2C% 20AND% 20SNACK% 20FOODS Deli, beku pangan, pangan snack dahareun
sayurSayuran Sayur dahareun buah

buah buah dahareun

Produk susu,
Juices, inumanSusu% 20PRODUCTS% 2C% 20JUICES% 2C% 20AND% 20BEVERAGE. Produk susu, juices, inuman kadaharan
Persiapan dahareun jeung resep

Dahareun% 20PREPARATION% 20AND% 20RECIPES dahareun Persiapan, resep dahareun

Gancang dahareun, sandwiches, warung kopi

Gancang% 20FOOD dahareun Fast, sandwiches, warung kopi dahareun

Peti, QUANTITIES

Peti% 20AND% 20QUANTITIES peti, kuantitas dahareun

Suplai rumah tangga,
Orok produk, pepet dahareunSomah% 20SUPPLIES% 2C% 20BABY% 20PRODUCTS% 2C% 20AND% 20PET% 20FOOD somah suplai, orok produk, pepet dahareun dahareun
bahan kadaharan

Bahan kadaharan bahan kadaharan: rangkep, dipanggang, Barang canned, Jams na Jellies, Condiments, baking Produk pangan

Daging, jangjangan, kadaharan ti laut

Daging% 2C% 20POULTRY% 2C% 20AND% 20SEAFOOD Daging, jangjangan, seafood dahareun

Ternak-kadaharan ti laut-Sheiifish

ternak% 201 ternak seafood Sheiifish dahareun

kajadian

paguneman sapopoé

ucapan% 20people sapopoé paguneman jalma english ngaliwatan gambar

outdoor Rékréasi

Outdoor% 20RECREATION acara 1 outdoor Rékréasi english ngaliwatan gambar

BALANJA

acara balanja balanja english ngaliwatan gambar

Kajahatan AND EMERGENCIES

Kajahatan% 20AND% 20EMERGENCIES kajahatan AND EMERGENCIES jalma english ngaliwatan gambar

imah

Dining kamar, makan aréaTHE% 20DINING% 20ROOM makan kamar, tempat makan aréa english ngaliwatan gambar pangkeng THE% 20BEDROOM tempat pangkeng english ngaliwatan gambar

masalah rumah tangga

somah% 20problem% 20and% 20repair Rumah Tangga masalah jeung perbaikan urang english ngaliwatan gambar

Di luar imah

Luar% 20THE% 20HOME Di luar tempat asal english ngaliwatan gambar

minatu

tempat laundry laundry english ngaliwatan gambar

kamar utiliti

utiliti% 20room% 201 kamar utiliti tempat english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

aréa pawon

THE% aréa 20KITCHEN Dapur - Dapur Utensils - hal Kitchenware english ngaliwatan gambar nempatkeun english ngaliwatan gambar

kamar mandi

THE% 20BATHROOM tempat Mandi english ngaliwatan gambar

kamar orok urang

THE% 20BABY% 27S% 20ROOM Baby urang tempat kamar english ngaliwatan gambar

RUANG TENGAH

THE% 20LIVING% 20ROOM tempat tinggal kamar english ngaliwatan gambar

Alat berkebun

HOME% 20SUPPLIES ngebon Alat jeung Imah Supplies hal english ngaliwatan gambar

nomer

Suhu, Cuaca

cuaca Suhu - acara Cuaca Seasons english ngaliwatan gambar

Nomer Cardinal, Nomer Ordinal

Jumlah% Nomer 20 1 Cardinal, Nomer Ordinal kamus barudak

MONEY

duit 1 MONEY hal english ngaliwatan gambar

Peti, QUANTITIES

Peti% 20AND% 20QUANTITIES peti, kuantitas dahareun

sakola

Alfabét-alfabét Song

barudak kamus Alfabét 2 Abjad Abjad Song

Nyarios na Nulis Days, Kaping

titimangsa 2 Ngecapkeun jeung Nulis Days, kaping barudak kamus

Ngabejaan waktu

waktos 1 Ngabejaan waktu barudak kamus

Opposites Kecap

badag, Blunt leutik, seukeut mirah, mahal bersih, kotor hese, gampang kosong, pinuh gancang, gajih slow, hareupeunana ipis, balik

kalénder

sataun 1 kalénder: Taun, Bulan, Seasons, sareng barudak kamus

kelas Laku lampah

Laku lampah 1 Classroom Peta kelas jalma english ngaliwatan gambar

kelir

kelir Kelir kamus barudak

finances

Finances finances hal english ngaliwatan gambar

olahraga

olahraga individu - Rékréasi

Individu% 20SPORTS% 20AND% 20RECREATION 1 Pribadi olahraga Rékréasi jalma english ngaliwatan gambar

Olahraga cai, Usum tiis Olahraga, Rékréasi

Cai% 20SPORTS% 2C% 20WINTER% 20SPORTS% 2C% 20RECREATION Olahraga Cai 1, Usum tiis Olahraga, jalma Rékréasi english ngaliwatan gambar

Olahraga, lampah latihan

Olahraga% 20AND% 20EXERCISE% 20ACTIONS 7 Olahraga, lampah latihan jalma english ngaliwatan gambar

alat-alat olahraga tim

Tim% 20SPORTS% 2C% 20TEAM% 20SPORTS% 20EQUIPMENT 9 Tim alat olahraga urang english ngaliwatan gambar

hal

Parabot di Wagub, parabot jeung hardware

Parabot% 20AND% 20HARDWARE Pakakas di Wagub, parabot jeung hardware hal english ngaliwatan gambar

Instrumén musik

Musik% 20INSTRUMENTS 2 Instrumén musik hal english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

ngajéntrékeun pakean

Ngajéntrékeun% 20CLOTHING ngajéntrékeun pakean hal english ngaliwatan gambar

ubar

Ubar 5 Kedokteran hal english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

Perhiasan - Toiletries - Makeup

Perhiasan% 20AND% 20ACCESSORIES Jilbab Toiletries Makeup hal english ngaliwatan gambar

Tangkal, Kembang, Tutuwuhan

Tangkal% 2C% 20FLOWERS% 2C% 20AND% 20PLANTS 3 tangkal, Kembang, tatangkalan hal english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

tempat

restoran

THE% 20RESTAURANT réstoran dahareun

basisir

tempat pantai 5 Beach english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

palabuan udara

Bandara% tempat 20 2 bandara english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

Ladang, tegalan Sato

THE% 20FARM% 20AND% 20FARM% 20ANIMALS tempat 2 Ladang, Ladang Sato english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar sasatoan

KANTOR POSTHE% 20POST% 20OFFICE Kantor Pos tempat english ngaliwatan gambar Lingkungan, énergi

THE% 20ENVIRONMENT% 20AND% 20ENERGY 1 Lingkungan, tempat Energy english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

bankTHE% 20BANK tempat Bank english ngaliwatan gambar
TEMPAT sabudeureun kota, kotana

Babak% 20TOWN% 20I TEMPAT sabudeureun kota, kotana tempat english ngaliwatan gambar

department store

THE% 20DEPARTMENT% 20STORE THE department store tempat english ngaliwatan gambar

SUPERMARKÉT

THE% 20SUPERMARKET tempat supermarket english ngaliwatan gambar

kapal udara

tempat pesawat 1 pesawat

kaulinan STORE

THE% 20TOY% 20STORE THE kaulinan toko hal english ngaliwatan gambar

Semesta, Spasi Exploration

THE% 20UNIVERSE% 20AND% 20SPACE% 20EXPLORATION 3 Semesta, Spasi Exploration hal english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

Mobil

mobil% 20 5 Mobil otomatis Transmission Manual Transmission Mesin hal english ngaliwatan gambar english ngaliwatan gambar

Facebook Comments